*

Jakość pod kontrolą

Od początku działalności dbamy o standardy jakościowe - wdrożyliśmy system HACCP, w grudniu 2010 system zarządzania bezpieczeństwem żywności BRC, a w październiku 2022 opracowany przez  Niemiecką Federację Handlu Detalicznego oraz Francuską Federacje Handlu Detalicznego standard jakości i bezpieczeństwa żywności IFS Food, standaryzujący jakość dostarczanych jaj. Od roku 2009 posiadamy także certyfikat na pakowanie i sortowanie jaj BIO (akredytacja PNG Sp. z o.o.)

 Certyfikat-BIO-2022-2023.jpg 
 Polskie-Fermy_Certificate-IFS-FOOD-EN-v7_2022.jpg 
 Polskie-Fermy_Certyfikat-IFS-FOOD-v7_2022.jpg 
 _20130613_10142001.jpg 
 _20130613_10145207.jpg 
 certyfikat_odkrycie_roku.jpg 

 

Polskie Fermy Grupa Producentów Sp. z o.o. pretenduje do tytułu JAKOŚĆ ROKU 2011

- rozmowa z Bartłomiejem Chłodnickim, Prezesem Zarządu opublikowana na łamach Gazety Prawnej.

Tekst do pobrania w formacie PDF